Berezvai Marcell, a Kalef együttes gitárosa- dalszerzője daganatos betegséggel küzd, aminek a kezelése nagy költségekkel jár. Ezen költségek összegyűjtésében szeretnének segíteni ismert zenészek és a Gödör Klub, ezért január 28-án szombaton este 19 órától egy jótékonysági esten lépnek fel, amelynek bevétele Marcell gyógyulását segíti.

Az eddig összegyűlt adományokból Marcell decemberben elindult feleségével, Ariadnival Tel Avivba a gyógykezelésekre. Édesanyja beszámolt azóta mi történt a kint töltött idő alatt:

"

Ariadni és Marcell az év utolsó napján megérkeztek és a Tel-Aviv melletti Bat Yam-ban szállásolták el őket. Január másodikán kezdődtek az orvosi vizsgálatok, aztán a várakozás az eredményekre. Ezalatt többször is találkoztak az orvosokkal, akik nagyon kedvesek és hozzáértőek, így bizakodva várják a továbbiakat. A chondrosarcomára nincs kifejezetten hatásos kemoterápia, ezért az orvosok egy speciális célzott immunterápiás kezelést ajánlottak Marcellnek, ami szerintük a leghatásosabb eredményt fogja hozni. Az eljárás nagyon újnak számít, ezért nem sikerül egyik napról a másikra mindent elintézni. Szerencsére az osztályvezető orvoshoz sikerült bekerülniük, aki minden szükséges lépést megtesz azért, hogy minél hamarabb elkezdődjön a terápia. Marcellnek sajnos most erős váll-tájéki fájdalmai vannak, amit nem tudnak egyelőre hatékonyan csillapítani. A vállában található protézis miatt, a régióról nem lehet egyértelmű képalkotó felvételt csinálni, ezért nem lehet kijelenteni egyértelműen a fájdalom okát. A vizsgálatok még nem fejeződtek be, mindenre meg kell találni a megoldást.

"

Az est fellépői:
– Belmondo
– Koalabell
– Pásztor Sámuel
– Szepesi Matyas
– Crescendo
– BABEL
– Társadalomshop /TDS/
– Minimachines
– Napfénypresszó

 

A Deadlens Kult is felajánlott az esti tombolára egy Strand fesztivál bérletet, ami reméljük tovább növeli a jótékonysági alapot. A fiatal zenészért sokan összefogtak és a sok pozitív történés reményeink szerint meghozza az egészséget Marcellnak.

Szombat este, aki teheti látogasson el a Gödör Klubba (Budapest, Király utca 8-10) és fogjunk össze egy végtelenül tehetséges és kedves emberért.
További információ az esemény Facebook oldalán

Belépő: 1500 HUF

Adományokat ide is küldhettek:

OTP Bank: 11773425-02293956-00000000
Név: Berezvai Marcell
Külföldről érkező utalás esetén :
IBAN : HU95117734250229395600000000
SWIFT : OTPVHUHB

A szerzőről

Fesztiválzabáló és léggitár gyilkos vagyok. A rockzene nekem az, ami a régészeknek Attila sírja. Keresem és kutatom. Az más kérdés, hogy én tudom, hol temették el Attilát, de eddig senki nem kérdezett meg róla. Ahogy én sem kérdeztem meg egy régészt sem, hogy miért kell elbutulnia a mainstream zenének. Előszeretettel ragadnak el az érzelmek, és olykor utolér a nosztalgia, amikor még nem vettünk fel telefonnal koncertet, hanem helyette idegenekkel pogóztunk. Ahogy még most is, mert régi vágású gyerek vagyok. Sör és Rock and Roll!

Szólj hozzá!