Hogy milyen egy hamisítatlan rocker évkezdő buli, amikor a szakma fenegyerekei mind egy helyre sereglenek, hogy együtt ünnepeljenek? Te is megtudod, ha ma este elmész arra a nem éppen hétköznapi találkára, évindító arcon pörgésre, amelyet egyszerűen csak Rockstar Meeting’17-nek neveztek el.

ROCK N’ ROLL SWINDLE projektet a Zorall hozta létre azért, hogy olyan repertoárt tegyenek le a színpadra, amelyben tobzódnak a felejthetetlen klasszikusok, a rock and roll legjava, és teszik ezt elsöprő sikerrel 2017 első szombatján is, ahol a 90-es évek rock himnuszaival fogják megörvendeztetni a közönséget. Természetesen vendégeik közreműködésével teszik ezt, Alcohol, Amberjack, Andrics László, Angyal, Csordás Levente, Csordás Tibi, Bereczky Dávid, Csöves, Raczkó Balázs, Raga, Phoenix RT, Snake Heart, Tóth Attila, Váry Zoltán, Vincze Zoli és még sokan mások is ott lesznek szombat este a Barba Negra Music Clubban.

A szerzőről

Fesztiválzabáló és léggitár gyilkos vagyok. A rockzene nekem az, ami a régészeknek Attila sírja. Keresem és kutatom. Az más kérdés, hogy én tudom, hol temették el Attilát, de eddig senki nem kérdezett meg róla. Ahogy én sem kérdeztem meg egy régészt sem, hogy miért kell elbutulnia a mainstream zenének. Előszeretettel ragadnak el az érzelmek, és olykor utolér a nosztalgia, amikor még nem vettünk fel telefonnal koncertet, hanem helyette idegenekkel pogóztunk. Ahogy még most is, mert régi vágású gyerek vagyok. Sör és Rock and Roll!

Szólj hozzá!