Az megvan mindenkinek, hogy a Ghost a maszkos, kosztümös image-ével simán meghódította a világot? Oké, mondjuk ebben benne van az is, hogy a sátánista pop-rock amt tolnak, az kegyetlen mód fogós és fülbemászó. De most nem a svédekről van szó, hanem a lengyel Batushkáról.

A Batushka igazi kemény black metalban utazik. Olyan black metalban, amit már régóta nem hallottunk. Nem vagyok egy über nagy rajongója a műfajnak, de ez a zenekar igen hamar megfogott, és egy percig sem volt kérdéses anno, hogy vinylen is be kell szerezni a lengyel papok Litourgiya című lemezét. És jöhet a hab a tortára? A csuhát viselő zenészek úgy döntöttek, hogy január 20-án beveszik a Dürer kert deszkáit is! Igazi csemege ez a sötét zene híveinek. De mindenkinek sietnie kell, mert a jegyek fogynak!

További infókat IDE kattintva találsz!

Találkozunk a Dürerben!

A szerzőről

A jövőben én leszek a felelős, hogy a rock–metál világ nagyágyúiról minél több friss hírt és koncertbeszámolót kapjatok. Ígérem, nem leszek tétlen! Az igazán nagyok mellett pedig folyamatosan leereszkedünk az igazi mély underground pokolba is, hogy lássátok, mi megy a felszín alatt. Teljes magabiztossággal merem állítani, hogy rengeteg jó zenekar van (nem csak hazánkban) hanem külföldön is, akik nem kaptak eddig kellő figyelmet. Ebből a mocsokból származom én is, így garantálom, hogy nem fogtok unatkozni, ha minket választotok! Ha esetleg szeretnétek a zenekarotokról egy velős kritikát, keressetek engem!

Szólj hozzá!