Mindig nagy öröm számunkra, amikor rockzenekar alakul – és komolyan is gondolják. Már az könnycseppet csal a szemünkbe, ha hangszert fog valaki.

A Gods of the Fallen zenekar 2015 novemberében alakult.
Tagjai:
Semnones – ének,
Kovács Dóra – gitár ,
Tagscherer István – gitár,
Schreck Béla – bass,
Gróf Adolf – dob.
Kovács Dórit egyébként már volt szerencsénk más formációkban színpadon látni, s ahogy nyúzza azt a hathúros dögöt, tuti azokra a kibaszott deszkákra született.. Stílusukat tekintve modern metált játsszanak, de sok más műfaj is keveredik a számokban. A bemutatkozó anyagunk február 28. óta kézzelfogható: az album a Limitations címet kapta. Az EP három dala három különböző stílust képvisel, ezzel is utalva a sokszínűségre, ami lényegében a zenekar zenei irányát határozza meg, innen a cím is. Jelenleg gyúrják össze a nagylemez anyagát, mert hát nem rövidtávon gondolkodnak. A következő koncertig igyekeznek klipeket forgatni, mert ahogy mondták, minden dal megkapja majd a maga képi világát, legyen az lyric klip vagy track videó. Nem baj, ha figyelünk rájuk, és elmegyünk a szolnoki koncertjükre július 21-én, az Unity/Redneck Fesztiválra.

A szerzőről

Fesztiválzabáló és léggitár gyilkos vagyok. A rockzene nekem az, ami a régészeknek Attila sírja. Keresem és kutatom. Az más kérdés, hogy én tudom, hol temették el Attilát, de eddig senki nem kérdezett meg róla. Ahogy én sem kérdeztem meg egy régészt sem, hogy miért kell elbutulnia a mainstream zenének. Előszeretettel ragadnak el az érzelmek, és olykor utolér a nosztalgia, amikor még nem vettünk fel telefonnal koncertet, hanem helyette idegenekkel pogóztunk. Ahogy még most is, mert régi vágású gyerek vagyok. Sör és Rock and Roll!

Szólj hozzá!